Markarbeten

Vi tillhandahåller ett komplett utbud av markarbeten och anläggningstjänster som förväntas från våra kunder inom allt från grundläggning, vägar, avlopp och servicearbeten på gång- och vägbanor. Varje entreprenad sker med en hög grad av professionalism, säkerställer rätt lösning på ett säkert sätt genomförs för att möta kundens behov.

Vi har erfarenheten, kompetensen och personalen för att få jobbet gjort snabbt och effektivt. Vi har stor erfarenhet av att arbeta i centrala Göteborg.

Till skillnad från traditionella pålningsentreprenörer kan vi samordna både pålnings och markarbetspaket för att utveckla möjligheten att ett tidsbesparande program med handel överlappande under vår kontroll.

Infrastruktur

Efter många års arbete tillsammans med olika myndigheter och tjänsteföretag har vi fått erfarenhet och kunskap som krävs för att leverera den ultimata lösningen för kunder, från den ursprungliga designen ända fram till färdigt arbete.

Dränering

Dränering är en av de viktigaste tjänsterna i alla markarbeten. Men några dräneringssystem som installeras kommer man kunna  identifiera ”krockar” före arbetsstart på plats och utforma dräneringen korrekt genom en grundläggande analys.

Vi förstår att våra kunders främsta mål är att bygga grunden oavsett teknik så snabbt som möjligt så att byggprocessen kan börja på allvar.

Ytarbetet

Detta är ju den enda delen av markarbetet som är synlig för slutanvändaren så det är av yttersta vikt att det yttre arbetet blir visuellt tilltalande. Vi har en dedikerad kontrollant som utöver vår egna personal finns för att säkerställa att kvaliteten på den färdiga produkten är av högsta standard.
Markarbeten