Kakel i kök

Kaklet i köket kan se ut på många olika sätt och ha en mängd färger. Vad som passar dig bäst vet bara du. Beställ kataloger och bli inspirerad.
Kakel till köket är mycket viktigt och är det som påverkar helhetsintrycket mest förutom köksluckorna. När man ska välja köksinredning inklusive kakel, köksluckor, blandare, bänkar mm så är det viktigt att man tänker på så att allt passar ihop och är smidigt.

Byta ut hela ditt kök inklusive kökskakel kräver en hel del planering och tid.

Ta god tid på dig när du ska byta ut ditt kök. Beställ kataloger från alla kökstillverkare som verkar intressanta och när ni bläddrat igenom dessa så besök göra ett par av återförsäljarna för att få mer tips och råd.

Att lägga kakel själv är inget man rekommenderar om man inte är väldigt händig. Det går att göra och det finns mängder med råd och instruktioner om hur man lägger kakel i köket på lättaste sättet. Det är svårt att få fogarna i kaklet raka och jämna, det finns en del redskap för detta men det gäller att man läser på och är väl insatt. kökskakel finns i mängder av utförande och färger. Utbudet är i stort sätt oändligt med olika dimensioner och storlekar. Även ytan kan vara olika på olika kakelsorter så det är mycket att tänka på.